Ervaren groepslesgever
Naast sportcoaching zijn we ook nog gespecialiseerd in het geven van groepslessen. Door enkele jaren ervaring en bijscholingen te doen weten we perfect hoe we een aangename en gevarieerde les voor een groep presenteren
Groepslessen voor uw bedrijf/organisatie
Deze groepslessen voor bedrijven houden de fitheid van jou en je medewerkers op peil én zijn bevorderlijk voor de sfeer. Train je met je bedrijf voor een sportevent? Ook dan kun je op de begeleiding van Thomas Collijns rekenen.
image-134769-14423626_10209084271256412_1364985817_o.jpg
Les op maat van uw bedrijf
Een sportief bedrijf draagt bij aan een gezond bedrijf. Energieke en gelukkige medewerkers zijn nu eenmaal waardevoller dan futloze medewerkers. Zo’n groepsles die sportiviteit koppelen aan een toffe groepsdynamiek zijn daarom elke cent waard. Dit kan ook als een teambuildingsactiviteit worden gebruikt
Tijdens onze lessen mag je je verwachten aan gevarieerde les waarbij geen enkel lichaamsdeel vergeten wordt. Natuurlijk pakken we de specifieke bewegingsbehoeften van jouw bedrijf aan, want elk bedrijf is uniek. Soms zitten de medewerkers de hele dag achter hun bureau, terwijl in andere bedrijven zware fysieke arbeid wordt geleverd. Een aangepast plan met een duidelijk doel is zeker noodzakelijk, zodat mijn sessies aansluiten bij de verwachtingen van jouw bedrijf.
Om uw bedrijf en collega's het gemakkelijk te maken kies je zelf waar je de groepslessen laat plaatsvinden. In het bedrijf zelf, of buiten in de natuur. Accesoires zoals gewichten wordt door ons voorzien.
Begeleiding voor sportwedstrijden
U kan bij ons ook terecht wanneer uw bedrijf traint voor een sportwedstrijd. Wij zulen niet alleen als sportcoach fungeren maar ook jullie optimaal klaarstomen Indien gewenst komen we op de dag zelf om jullie wedstrijd sportief alsook mentaal te ondersteunen
Maak hiervoor een afspraak voor een groepsles of begeleiding voor en tijdens een sportwedstrijd. Wat je moet doen is het contactformulier invullen op deze website. Ik stuur je dan met spoed een antwoord terug.
Groepslessen in fitnesscentra & zwembaden
Naast groepslessen te organiseren in bedrijven/organisaties zijn er ook nog vaste lesuren die wekelijks worden gegeven in fitnesscentra & zwembaden. Eén daarvan is Galaxy center in Geraardsbergen waar we een ruim aanbod van groepslessen presenteren. Op het lesrooster vindt u de vaste lesdagen die we geven. Daarbij geven we elke donderdag aquagym/fitness onder Aquaventures. Wij zijn altijd bereid om op andere dagen in uw centra les te komen geven. Bij contact vindt je de gegevens om ons te bereiken.
Vaste lesuren Galaxy center Geraardsbergen
Graag verwijs ik u de link naar het fitnesscentra waar mijn groepslessen doorgaan.

Vaste lesuren Fitamorfosa Zottegem
Vaste lesuren Aquaventures